Palvelumuotoilun ja muotoilun tutkimuksen seminaaripäivät Lapin yliopistolla 14.-15.11.2013

TAITEIDEN TIEDEKUNNAN teollisen muotoilun ko:n ja av-median ko:n järjestämän seminaaripäivän tarkoituksena on tarjota keskustelualusta ja verkostoitumismahdollisuus palvelumuotoilun ja muotoilun tutkijoille. Seminaariin ovat tervetulleita kaikkien tiedekuntien muotoilun tutkimuksesta ja palvelumuotoilusta kiinnostuneet. Tarkoituksena on työstää tutkimussuunnitelmia, löytää kirjoituskumppaneita artikkeleille ja nostaa keskusteluun uusia tutkimusteemoja. Seminaaripäivät nostavat myös esiin Lapin yliopiston Taiteden tiedekunnan tekemään palvelumuotoilun ja muotoilun tutkimusta. Seminaari rakentuu lyhyiden tutkimusaiheiden esittelyjen ja työpajatyöskentelyn ympärille. Omaa tutkimusaihetta esitellään 20 minuutin alustuksella ja osallistujat tuottavat aiheeseen sekä uusia näkökulmia että haasteita.

Seminaariin voit tulla kuuntelemaan ja keskustelemaan sekä miettimään mahdollista omaa tutkimusaihettasi. Lounas ja kahvi ovat omakustanteisia. Iltatilaisuudessa on pientä tarjottavaa.

As we have both Finnish and English speaking seminar participants you can choose the preferred language for your presentation.

Lisää tietoja:
Professori Satu Miettinen, etunimi.sukunimi @ ulapland.fi
Professori Eija Timonen, etunimi.sukunimi @ ulapland.fi