Helsinki City Jam – palvelumuotoile kaupunkisi

Helsinki CityJam on avoin palvelumuotoilun työpaja, jossa keskitytään ikäihmisten ja toimintarajoitteisten itsenäisen asumisen pulmiin. Tavoitteena on löytää uusia ratkaisuja siihen, miten voidaan tukea ihmisten asumista omissa kodeissaan.

Helsinki CityJam on avoin kaikille. Tarvitset vain avointa mieltä, kiinnostusta julkisiin palveluihin sekä halua kääriä hihat ja ryhtyä tositoimiin. Tilaisuuden aluksi osanottajat jaetaan monipuolisiin työryhmiin, jotka päivän aikana kehittävät ideoitaan konkreettisiksi ratkaisuiksi. Kokeneet palvelumuotoilijat auttavat palvelumuotoilun, innovatiivisen ongelmanratkaisun ja nopean mallintamisen menetelmissä. Helsinki CityJam ei ole luento tai seminaari vaan tekemisen kautta oppimista.

Työpajapäivä liittyy loppuvuodesta 2014 käynnistyvään Nordic Innovation Challengeen. Haastekilpailun taustalla ovat muun muassa kaikki pohjoismaiset pääkaupungit, ja sen avulla etsitään uusia ratkaisuja vanhusten ja toimintarajoitteisten itsenäisen elämän tukemiseen.

Helsinki CityJam toteutetaan yhden työpäivän aikana. Tilaisuus on avoin, mutta työpajoihin mahtuu mukaan rajoitettu määrä osallistujia. Tapahtuman luonteen vuoksi pyydämme sinua sitoutumaan mukaan koko päivän ohjelmaan. Ilmoittaudu mukaan 3.9.2014 mennessä.